Poprzedni temat «» Następny temat
niemoge napisać prywatnej wiadomości
Autor Wiadomość
barthous 
Zainteresowany tematem



Pomógł: 2 razy
Wiek: 22
Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 361
Skąd: Płock
Wysłany: 2011-12-26, 10:38   niemoge napisać prywatnej wiadomości

Witam, ze zmianą stylu niemoge odpisywać na PW ani sam napisać , niewiem co to jest pisze coś typu

Strona internetowa jest niedostępna
Strona internetowa pod adresem http://www.ploaqua.pl/privmsg.php może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.
Błąd 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Nieznany błąd.
 
     
darma11 
Administrator



Pomógł: 57 razy
Wiek: 43
Dołączył: 19 Mar 2011
Posty: 3058
Skąd: Płock
Wysłany: 2011-12-26, 10:40   

Też nie mogę wysłać pw. Ale Twoje 3 wiadomości prywatne Bartku przyszły przed chwilą do mnie. Zaraz będę czytał, jak temu zaradzić.
 
     
barthous 
Zainteresowany tematem



Pomógł: 2 razy
Wiek: 22
Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 361
Skąd: Płock
Wysłany: 2011-12-26, 11:02   

Twoja wiadomość do mnie doszła le ciągla włącza się strona niedostępna
 
     
barthous 
Zainteresowany tematem



Pomógł: 2 razy
Wiek: 22
Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 361
Skąd: Płock
Wysłany: 2011-12-26, 11:03   

Strona internetowa jest niedostępna
Strona internetowa pod adresem http://www.ploaqua.pl/posting.php może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.
Błąd 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Nieznany błąd.

To samo dzieje się z postami
 
     
Moraś 
Aktywny użytkownik



Pomógł: 7 razy
Wiek: 42
Dołączył: 02 Kwi 2011
Posty: 1190
Skąd: Płock
Wysłany: 2011-12-26, 11:44   

Panowie ja miałem to samo ale mimo wyświetlanych komunikatów wiadomości się wysyłały ale teraz jest już wszystko w porządku bo właśnie dwie wysłałem bez problemów
 
     
barthous 
Zainteresowany tematem



Pomógł: 2 razy
Wiek: 22
Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 361
Skąd: Płock
Wysłany: 2011-12-26, 11:51   

u mnie też już w porządku ;)
 
     
darma11 
Administrator



Pomógł: 57 razy
Wiek: 43
Dołączył: 19 Mar 2011
Posty: 3058
Skąd: Płock
Wysłany: 2011-12-26, 11:52   

Już poprawiłem. Wyłączyłem kompresję GZip. Posprawdzajcie jeszcze. Ja mogę wysyłać.
 
     
Rybiarz 
Aktywny użytkownik
Rybiarz


Pomógł: 3 razy
Wiek: 20
Dołączył: 18 Gru 2011
Posty: 1107
Skąd: Płock
Wysłany: 2011-12-26, 18:39   

ja niemoge teraz pisac :olaboga:
 
 
     
Kamil94 
Stały bywalec



Pomógł: 11 razy
Wiek: 24
Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 768
Skąd: Bodzanów, k.Płocka
Wysłany: 2014-10-23, 17:45   

Odgrzewam temat bo ostatnio u mnie występuje ten problem. Chciałem wysłać 2 wiadomości do Marcina i niestety od wczoraj mi się to nie udaje.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Stworzył: PatrykSpec | Edytował: kooza (TrzecI)