Poprzedni temat «» Następny temat
Nie działa forum
Autor Wiadomość
barthous 
Zainteresowany tematem



Pomógł: 2 razy
Wiek: 22
Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 361
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-12-25, 23:43   Nie działa forum

Witam.

Nie działa mi forum, gdy wchodzę przez sam adres www.ploaqua.pl, ale działa gdy dopisze index.php.

Także zmienił się wygląd.

Co nie tak ?
 
     
darma11 
Administrator



Pomógł: 57 razy
Wiek: 43
Dołączył: 19 Mar 2011
Posty: 3058
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-12-26, 11:51   

Bartek, to moja wina. Podmieniałem pliki w stylu który od miesięcy jest ustawiony i musiałem coś zrobić nie tak. Więc wgrałem i ustawiłem nowy styl ale problem nie zniknął :-/ Siedzę na forum by przemo i czytam jak przywrócić działanie strony głównej. A może ktoś z Was podpowie :mysli:
 
     
darma11 
Administrator



Pomógł: 57 razy
Wiek: 43
Dołączył: 19 Mar 2011
Posty: 3058
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-12-26, 12:38   

Na forum przema znalazłem rozwiązanie. Nie znam się na tym tak jak prawdziwi fachowcy, ale nie widzę związku pomiędzy tym co robiłem w katalogu templates w ustawionym stylu (podmieniałem plik typu header) a tym że trzeba było usunąć plik index.html z głównego katalogu forum, bo takie znalazłem rozwiązanie na forum przema. No nie istotne, ważne ze działa.
Przepraszam za przerwę w dostępie do forum :-(
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Stworzył: PatrykSpec | Edytował: kooza (TrzecI)